Σελίδες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30.09 η εκδήλωση - συζήτηση του σχήματος «Δρόμοι Αντίστασης σε Δάφνη και Υμηττό»

 


Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30.09 η εκδήλωση - συζήτηση του σχήματος «Δρόμοι Αντίστασης σε Δάφνη και Υμηττό» στην πλατεία Καλογήρων.  Αρκετοί συναγωνιστές και φίλοι παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των συναγωνιστών ΒΜ και ΘΝ όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις που καλείται ο λαός μας να αντιμετωπίσει, ιδιαίτερα δε τα ζητήματα α. των αλλεπάλληλων «φυσικών» καταστροφών,  β. της προώθησης του νέου αντεργατικού «νόμου Χατζηδάκη», και γ. της αναπαραγωγής νέων εκβιασμών και διλημμάτων εκ μέρους του συστήματος, ενόψει και των επερχόμενων αυτοδιοίκητών εκλογών.

Ακολούθησαν ζωντανές τοποθετήσεις συναγωνιστών, οι οποίες κατέδειξαν α. την αναγκαιότητα συγκρότησης του λαού μας προς την κατεύθυνση οικοδόμησης μετώπου αντίστασης και διεκδίκησης στην ολοένα κλιμακούμενη επίθεση κεφαλαίου/ιμπεριαλιστών, καθώς και β. τη χρησιμότητα της μάχης με τη γραμμή του «ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ» ενόψει των εκλογών.

Ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως η συζήτηση τράβηξε τα βλέμματα και την προσοχή αρκετών παρευρισκόμενων στην πλατεία, οι οποίοι και στο τέλος της μετέφεραν την θετική τους εντύπωση γι΄ αυτή.