Σελίδες

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Κάλεσμα των Δρόμων Αντίστασης

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συγκέντρωση στην πλατεία Καλογήρων (Μετρό Δάφνης),

 Τρίτη 16/3, ώρα 6.30 μ.μ.

 


Οι βίαιες επιθέσεις της αστυνομίας στις πλατείες και τις γειτονιές έχουν προκαλέσει τη μαζική οργή και αντίδραση του λαού και της νεολαίας. Εκτός από τη Νέα Σμύρνη, όπου μια μαζικότατη κινητοποίηση χτυπήθηκε βάναυσα από τις δυνάμεις καταστολής, με τις γνωστές προφάσεις, που αναπαράγονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ, αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε μια σειρά γειτονίες της Αθήνας, με ιδιαίτερα μεγάλη μαζικότητα.

Η κυβέρνηση και το σύστημα χρησιμοποιούν την κρατική καταστολή για να επιβάλλουν μια μισητή στο λαό πολιτική, για να τρομοκρατήσουν και για να καθυποτάξουν τις λαϊκές και νεολαιίστικες αντιδράσεις απέναντι στην πολιτική αυτή, που στοχεύει στα δικαιώματα και στις λαϊκές ελευθερίες σε όλους του τομείς της ζωής μας. Μας θέλουν φιμωμένους και κλεισμένους στα σπίτια, ώστε καμία διεκδίκηση για ζωή, δουλεία, περίθαλψη και σπουδές με δικαιώματα να μην αποτελέσει τροχοπέδη στα αντιδραστικά σχέδιά τους.

Το δόγμα «νόμος και τάξη» για το σύστημα και «χάος, αδικία και καταστολή» για το λαό και τη νεολαία, των Χρυσοχοϊδη-Μητσοτάκη, που οδηγεί στη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής, που εισάγει τη βία, την καταστολή και την τρομοκρατία σαν βασικό εργαλείο άσκησης της αντιλαϊκής πολιτικής καθώς και οι λασπολογίες των καλοπληρώμενων Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης απέναντι σε κάθε λαϊκή και συλλογική διεκδίκηση, μάταια προσπαθούν να πνίξουν την οργή του κόσμου. Μια οργή που θα εκδηλώνεται συνεχώς με μικρότερη ή μεγαλύτερη ένταση, φανερά ή υπόγεια όσο εφαρμόζονται οι πολιτικές φτωχοποίσης και κατεδάφισης δικαιωμάτων και ελευθεριών για το λαό και τη νεολαία.

Αντιστεκόμαστε και υπερασπίζουμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα! Παλεύουμε συλλογικά απέναντι στην πολιτική που συντρίβει τις ζωές μας!

Δρόμοι Αντίστασης
www.dromoiantistasis-dy.blogspot.com