Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Για τη χθεσινή μας κεντρική πολιτική εκδήλωση στη πλατεία Καλογήρων

Την Κυριακή 19/5 το πολιτικό σχήμα γειτονιάς «ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- Απέναντι στο κατεστημένο τους» πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία της Δάφνης την κεντρική του πολιτική εκδήλωση εν όψει των δημοτικών εκλογών της επόμενης Κυριακής. Στην εκδήλωση, που ξεκίνησε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ, παρευρέθηκε πλήθος συναγωνιστών και φίλων, καθώς και η πλειοψηφία των αγωνιστών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και διεκδικούν τη στήριξή του από το λαό του δήμου Δάφνης - Υμηττού.


Την εκδήλωση συντόνισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Δάφνης, Γκρούη Ελένη η οποία, μέσω άλλων, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το στέκι «Απέναντι» παραμένει ανοικτό και φιλόξενο στον καθένα που θέλει να αγωνιστεί στην περιοχή, τόσο κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών.

Εκ μέρους της νεολαίας, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δάφνης, Αποστολάκης Αντώνης. Στην τοποθέτησή του κυριάρχησαν τα προβλήματα που βιώνει στις μέρες μας η νεολαία, αποτέλεσμα της βάρβαρης πολιτικής του συστήματος και των κομμάτων που την εφαρμόζουν, ενώ στάθηκε και στο ζοφερό μέλλον που φαίνεται στον ορίζοντα με την ανεργία και τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα να αποτελούν κανόνα για τη ζωή ενός νέου. Και με όλα αυτά να αποτελούν το καλύτερο σενάριο που έχει το σύστημα, ένα σενάριο δηλαδή στο οποίο οι νέοι της χώρας μας δε γίνουν κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών και των πολέμων που σχεδιάζουν.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε μία ακόμα υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Δάφνης, η Βάσω Χαρίση, η οποία αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις διάφορες υπηρεσίες του δήμου, όμηροι των εκάστοτε δημαρχαίων αλλά και των συνδικαλιστικών ηγεσιών, αποτέλεσμα της συνολικής αποσυγκρότησης του εργατικού κινήματος.

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε για την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης ο επικεφαλής του συνδυασμού Στάθης Κωνσταντόπουλος, του οποίου την τοποθέτηση δημοσιεύσαμε ήδη από χθες.