Σελίδες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ανταπόκριση από την παρέμβαση το πρωί της Τετάρτης

Κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψηφίους της συλλογικότητας «Δρόμοι Αντίστασης Απέναντι στο κατεστημένο τους» παρέμβηκε το πρωί της Τετάρτης στη λαϊκή αγορά της Δάφνης, καθώς και στον ευρύτερο χώρο γύρω από την πλατεία Καλογήρων. Μοιράζοντας εκατοντάδες προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα μέσω ντουντούκας, η παρέμβαση είχε ως βασικό στόχο να γίνει γνωστό στο λαϊκό κόσμο της περιοχής η απόφαση για συμμετοχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο μοίρασμα της προκήρυξης ήταν αρκετά θετική, ενώ δεν ήταν λίγα και τα ολιγόλεπτα πηγαδάκια που στήθηκαν με εκείνους που ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογικότητα και την ευρύτερη δράση της στην περιοχή.

Η σημερινή παρέμβαση αποτελεί απλά την αρχή από μια σειρά δράσεις και εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Σκοπεύοντας να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα της άποψης μας για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, αλλά και η αναγκαιότητα στήριξης της από ευρύτερο κόσμο έχει ήδη καθοριστεί το επόμενο ραντεβού μαζικής παρέμβασης: την Κυριακή στις 11π.μ., ξεκινώντας από το πολιτικό στέκι «Απέναντι» στη Δάφνη, το δυναμικό της συλλογικότητας θα διαχυθεί σε όλες τις περιοχές του δήμου.