Σελίδες

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ «ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» 30/3 – 5/4

Ευχαριστούμε τους ακροατές μας που με μεγάλη όρεξη και μαζικότητα μας στήριξαν στην πρώτη, επιτυχημένη εκπομπή της «Φωνής Αντίστασης». Η πρεμιέρα και τα καλά λόγια του κόσμου αποτελούν την καλύτερη ενθάρρυνση για τη συνέχεια.
Για όσους θέλουν να ακούσουν ηχογραφημένη την πρώτη εκπομπή, μπορούν να το κάνουν στο παρακάτω link:
Λόγω των τεχνικών προβλημάτων στη μετάδοση, για τα οποία απολογούμαστε και θα αντιμετωπιστούν, θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα των εκπομπών μας, με μετάθεση της συνέντευξης του Αντρέα Βογιατζόγλου, όπως βλέπετε παρακάτω:
Πέμπτη 2 Απρίλη, στις 20.00
Συνέντευξη με τον αγωνιστή Τάσο Κατσαρό από τη Θεσσαλονίκη, ιστορικό και συγγραφέα των βιβλίων: "Οι αντάρτες δεν προσκυνούν" και "Μια απόφαση: μάχομαι μέχρι το τέλος". Ο Τάσος Κατσαρός θα μας παρουσιάσει το νέο ιστορικό ντοκιμαντέρ "Αναζητώντας το Χρυσάφι του Χρόνου", παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία του ίδιου, που αναφέρεται στην κατοχική περίοδο (1941-1944) και στη δράση του ΕΑΜ στην πόλη της Θεσσαλονίκης με συγκλονιστικές μαρτυρίες πρωταγωνιστών της εποχής.
Παρασκευή 3 Απρίλη, στις 20.00
Η εκπομπή επισημαίνει και κριτικάρει πλευρές της πολιτικής επικαιρότητας και της πραγματικότητας που βιώνει ο λαός και δίνει το λόγο σε «καθημερινούς» εργαζόμενους και νεολαίους που ζουν και επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή.
Κυριακή 5 Απρίλη, στις 20.00
Συνέντευξη με το σύντροφο Αντρέα Βογιατζόγλου εκπρόσωπο του ΚΚΕ(μ-λ). Θα μας μιλήσει για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα, τους κινδύνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και την ανάγκη διαμόρφωσης απαντήσεων σε αυτά.